Неуместните идиотски съвети - Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Неуместните идиотски съвети

Редовно четем с изумление пресата, но някои материали са си направо отчайващи. После, що не сме искали да си рекламираме културните конкурсчета по обсипаните със статии сайтове... Ами защото както трябва да се мисли, когато се чете, така и когато се пише... Пък и когато се рекламира не е лошо да се помисли, даже предварително. :)))

Представяме Ви статия от
dama.bg - "Как да влезете под кожата на един мъж", писана, разбира се от мъж. Не знаем дали авторът е влизал под кожата на мъж, за да ни дава такива съвети, но разбира се ние ги четем, защото все пак обичаме да се занимаваме с глупости от време на време. Човещинка!


И така, да обърнем внимание на увода. Цитат:
"Гарантирам ви, че почти всичко, което знаете за мъжките желания и предпочитания, е грешно. Повечето тактики и номера, които ни прилагате, са неща, които по-скоро търпим, отколкото харесваме. Противно на повърхностната ни природа, за да ни влезете под кожата и наистина да ни се набиете в главите, се нуждаете много повече от правилно поведение, отколкото от хубав задник и цици.
И докато да впечатлиш една жена е много трудно начинание, тъй като почти всяка е срещала и кавалер, и селянин, и гадняр, то да ни впечатлите нас е много, много по-лесно, стига да знаете как да се държите."

Уааау! Разбираме - жените не разбират нищо и не знаят нищо за мъжете! Мъжете по - скоро търпят секса, отколкото да го харесват. По - скоро търпят хубава, секси жена, отколкото да я харесват. По - скоро търпят романтична вкусна вечеря, отколкото да я харесват. По - скоро търпят да бъдат обичани и обграждани с внимание, отколкото им харесва.
Но понеже, видиш ли, не е толкова важна конкретиката на това кои са женските "номера и тактики", веднага сме препратени към по - интересното, което не знаем за мъжете - че ако жените се държат както мъжете искат, на мъжете изобщо не им пука, че жените нямат цици и задник. Ама разбира се - няма да им пука дори и ако имат брада и пенис...:)))

И така, след този умопомрачително ясен увод, гръмко преминаваме към първият от всички, оградени с розово съвети, след като вече уточнихме, че загърбваме характеристиките на женският пол и директно преминаваме изцяло към поведението. Нали на жените... :) Ето го и първият съвет:

Увереност (цветът не е едно към едно, но така само за да се доближаваме до автентичността на статията)

Съвет:

"Увереността е едно от най-секси качествата, които може да притежава една жена. Няма нищо вълнуващо в хора, които не знаят какво искат. Още повече пък в хора, които днес искат едно, а утре друго. Винаги трябва да сте наясно със себе си и желанията си."

Увереността, драги жени и женкари си е екстра, но то не само жената трябва да я притежава. Когато човек знае какво иска, това понякога не го прави по - уверен, защото наистина зависи от това какво иска. Ако например една жена е уверена, че иска да покаже прелестите си на един мъж, а пък въпросният се окаже недоказано хетеросексуалният автор на статията, той може да се възмути и да си повърне вечерята, защото поведението на жената е под всякаква критика, ако тя си позволява да показва бюст (или както е казано в статията "цици"), вместо да разсъждава върху поведението си, и най - вече това дали утре ще иска да си го показва отново. :))) Няма значение, послушайте го и мислете само за това какво и защо искате - това е много по - важно от т. нар. "химия". Това, че човек от срещуположният пол просто Ви привлича го игнорирайте незабавно, защото може да се разсърди на Вашата дързост. :)))

Имението Даунтън (Закача се той с много аристократичният привкус на вторият съвет)
Съвет:
"Аз не съм такава." Разбира се, че не сте такава, каквото и да означава това и каквато и да е онази въпросната "такава". Не се дръжте като придворна дама, която току-що идва от Бъкингамския дворец. Нека не се лъжем, пределно ясно е, че някога сте правили глупости и сте извършвали деяния, за които ви е срам да разкажете, а може би дори и да си спомните. Без значение са! Важно е сега, важно е утре. Майната му на вчера. Дръжте се освободено и естествено."

Ами да! Жената се гордее с това, че е правила глупости, които не може да забрави. И предполагам, че не се визира насирането й на 3 годишна възраст. Каквото и да има предвид авторът, определено е трябвало да даде поне пример, защото така някоя дама ще приеме съвета сериозно. Ще отиде на среща, и понеже не е естествено и освободено да се държи възпитано, ще вземе да се напие до безсъзнание, да се оригне звучно и да си издуха носа по време на ядене, след многото сълзи докато уточнява какви глупости и кога е правила. И няма как да не спечели мъжа завинаги...:)))

Комуникация 1 (Тук вече преминаваме на по - технически поднесени заглавия, защото мъжетe ги обичат)

Съвет:
"Любимият ми Фейсбук статус: "Не ме търсиш - не ти пука." Скъпи дами, за стотен, хиляден, милионен път, това е двупосочна улица. Не е адекватно да чакате само вас да ви търсят. За разнообразие вземете нещата в свои ръце. Нито е срамно, нито някой ще ви нарече вещица и ще ви изгори на клада. Не си демонстрирайте интереса с мълчание. И не забравяйте, че сигналите, които според вас са очевидна демонстрация на симпатия, за нас обикновено са почти невидими. Далеч не сме толкова интуитивни. Ние разбираме от дума, не от намек."

Не чак за милионен път - Какво разнообразие бе, мен? Кои да я търсят? Сега да не излезна, че жената се опитва да завърта главата всеки ден на милиони мъже? Едничкият, който тя се надява, че си струва, наистина би я потърсил, точно защото иска неговите неща да са точно в нейните ръце! Интерес не се демонстрира нито с мълчание, нито с говорене, защото интерес по принцип не се "демонстрира". Демонстрация на интерес, демонстрация на симпатия... То си става манифестация! Ако някой мъж наистина до толкова няма интуиция, то вероятно жената, която си го е харесала трябва да умее цирковото изкуство. Не е достатъчно, че е излязла с него, защото това вероятно според него означава, че тя не проявява интерес. :)))

Комуникация 2

Съвет:
"Няма нищо срамно и в това да поканите вие на среща. Даже напротив, върховно е, просто защото почти никоя жена не го прави. Само че поканата ви не трябва да звучи като "Нямам абсолютно нищо друго за правене и затова се обръщам към теб като последен вариант". Това не е яко. Ако искате да се видите с лицето - просто го поканете. "Хайде да се видим." Елементарно, но велико.

"Аз звъня, аз пиша, аз каня на среща." Нека от днес нататък това да бъде вашето кредо.

П.П. Не носите никаква отговорност за това кой какво си е помислил или как е разтълкувал дадено изречение или ситуация. "Хайде да пием кафе" НЕ Е равно на "Хайде да правим секс!"


Даа, бая дълъг материал е написал човека, от зор да помогне на нежния пол...
Абе ние разбрахме вече, че някои мъже искат да бъдат канени и търсени от някой без женски форми. Ми те сигурно искат и да са е*ани, ама нека си изясним нещо. Каквото и да е изпял Светльо Хиподилски, жените не са за педераси... ;)
А за послеписа - естествено, че никой не носи никаква отговорност ако жената покани някой на кафе... Доколкото разбирам даже е препоръчително и отговорно тя да плати сметката, защото го е поканила... За какъв секс ще си помисли горката - то е ясно, че по - скоро другият път ще го покани на пазар за сутиени и червила... :)))

Разследваща журналистика (Е то за някои хора журналистика, разпит и любопитство е едно и също)

Съвет:
"Не се страхувайте най-нагло и уверено да задавате въпроси, свързани с вас двамата. Погледнете го право в очите и го попитайте: "Какво искаш от мен?" Гарантирам ви, че ще го хвърлите в тъча. Ако получите незадоволителен или неизчерпателен отговор, моментално продължете атаката, като го наречете страхливец, че не иска да си признае. Може да ви се струва твърде агресивно, но на нас това ни харесва. Срамежливите жени не са секси."

Хахахахахаха! "Какво искаш от мен" е най - журналистическият въпрос. Ще си помисли, че сте завършили в журналистическия университет! Тук вече със сигурност сме съгласни, че ще го хвърлите в тъча! Обаждате му се, търсите го, каните го на среща и го погвате с този въпрос, последван от още много нагли и нахални въпроси, след което го наричате "страхливец". Ама то щом срамежливите жени не са секси, направо го наречете "сплескан Х*й"! Така със сигурност не само ще разчупите леда, ами и ще го разтопите толкова, че човека може и да не Ви проговори. :)))

Смело сърце (Абе още от началото всичко си биеше на там, че някои мъже предпочитат Мел Гибсън да ги покани на среща, отколкото която и да е жена)

Съвет:
"Ако го харесвате, може просто да му го кажете в прав текст. Хвърлете му го като бомба. "Знаеш ли, харесваш ми." Бум! Какво си мислите, че щом сме мъже, не ни е приятно да ни харесват и да ни го казват ли? Имайте смелостта да казвате какво мислите във всеки един момент. Ние не четем мисли! Споделяйте всичко, без да се вълнувате от последствията. Смелите жени са ужасно секси.

И все пак, за да не сте прекалено уязвими, спокойно можете да добавяте пояснения към това "Харесвам те". Като например: "Харесваш ми означава просто, че ми харесваш. Не значи, че ще спя с теб, не значи, че искам флуидите ти по тялото ми, не значи, че ще се видим отново. Значи само и единствено, че те харесвам. Оттук нататък ти имаш силата или да затвърдиш, или да разрушиш тази ми позиция."


Тук направо изречението трябваше да бъде:
ум! Какво си мислите, че щом сме мъже, не ни е приятно да ни харесват МЪЖЕ и да ни го казват ли?"

Имаше някога, някъде, някакви данни, че жените също обичат откровеността и им е много приятно да им казват, че са харесвани и желани. И те също не четат мисли... А сега?! "Бум" - жената звъни, кани, черпи, пита, иска си, а мъжа си стои кротко и тайно си представя Мел Гибсън... Тези времена, в които жената я привличаше смелостта на мъжа са минало. И както авторът вече каза - "Майната му на вчера!"

Хахо-хихи (Това май трябва да изразява чувството за хумор на автора)

Съвет:
"Чувството за хумор е доста приятно качество, което малко жени притежават. Не казвам, че вие трябва да разсмивате нас, но е хубаво да можете качествено да ни се подиграете, когато изръсим някоя несполучлива шега."

О, не, не, не! Изобщо не си казал, че трябва да те разсмиват! Дано поне когато някоя вземе да те търси, четка, кани, преследва, разпитва и т.н., на фона на целия цирк да вземе и да ти се смее на хахо-хихи-то, или поне да се прави, че си смешен, а не жалък, за да не вземе да си помислиш, че няма чувство за хумор, или пък смело сърце! А какво мъжествено има в това да искаш да ти се подиграват на тъпите вицове, е тема, която не е свързана с чувството за хумор, а с травмите в детството... Нищо чудно, че изобщо си написал тоя материал...

Табу (Като за осми съвет, предполагаше се, че авторът вече е преодолял срамните теми и смело ще се впусне в сексуалната тематика)

Съвет:
"Не трябва да има теми, за които да не се чувствате комфортно да говорите. Особено за секс. Знам, че вероятно смятате, че физическите ви данни и самото ви присъствие, са обикновено повече от достатъчна причина за желязна възбуда, но не е точно така. Не знам дали любовта на мъжа минава през стомаха, но ерекцията му със сигурност минава през мозъка. Едно-единствено изречение, което е изстреляно право в десетката, е способно буквално да ни побърка. Да, толкова сме елементарни."

Напротив. Отдавна ни стана ясно, че физическите данни на жената не само са недостатъчни за възбуда на някои мъже, но даже и присъствието й. Като си представят друго, така е. Не разбрахме само защо трябва мъжът непременно да е в ерекция, след като уж жената тепърва ще го опознава. Мислехме си, че е по - логично да е в ерекция чак след като вече етапът на "Влизането под кожата" е преминал успешно. Друг е въпроса колко малко излиза, че е нужно за да се влиза под кожата на мъжа, а колко много думи е написал авторът-мъж по въпроса, за да достигне до извода, че мъжете са елементарни и се нуждаят от единствено изречение. При това чак на осмият съвет. За всеобщо удивление, следва дори още един - девети съвет.

Фото, моля (Е тук вече беше дошло крайно време да е приключил този материал, но виждаме, че следва още нещо, очевидно свързано с изпросване на снимки)

Съвет:
"Ако той заслужава, му изпратете предизвикателна снимка, без да ви е поискал. Точно така. Поредната хвърлена бомба. Изпращането на голи снимки е женският вариант за подаряване на букет с цветя. А може и само едно цветенце, жестът е важен."

Абе, то жестът е важен, ама все пак да не отричаме разликата между цветенце и букет от 100 цветя! Значи, ако искаме да му направим като жест само цветенце, може само снимка по организъм. Ако искаме да е голяяяям букет, да му изпратим едно хард порно със смелата си, естествена, с чувство за хумор и маловажен бюст и задник и изключително по - важно поведение особа... Е, ако все пак някоя жена е решила да подарява големият букет, добре е да включи и мъже в порното, по възможност и Мел Гибсън. Даже може в порното да е само той. С това определено се влиза под кожата на описаният мъж.

И разбира се, авторът ни предлага заключителната си реч, все така в розовко:
Нещата са много прости. Какъвто и да е моделът ви на поведение, каквито и да са ви инстинктите, каквото и да ви съветват приятелките ви, правете точно противоположното.

И все пак, не ви казвам да се превръщате в мъже, нито да изземвате нашите функции. Статията има за цел да ви подтикне да избягате от всички общоприети норми за поведение и да не се страхувате да давате гласност на желанията си.


Първо казва на жените да правят точно противоположното на това, което мислят или преживяват, а после изведнъж решава да обобщи целта на статията си. Тук явно вече си е прочел написаното и е установил малкият недостатък, че иска да превърне жените в противоположното - демек в мъже. Защото за да дават жените гласност на желанията си, трябва да избягат от всички общоприети норми на поведение, като например тази, че са жени. Нали... Ако трябва да се прави жената на мъж, за да дава гласност на желанията си, защо просто мъжът не го прави? Много просто. Защото когато един мъж дава гласност на желанията си към друг мъж, това нито е статия, нито журналистика, нито пък съвети за жени. Това е обикновен хомосексуализъм, чието място не би трябвало да бъде в женски сайт.
Няма коментари

Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню