Как стоят нещата с 10 неща, които жените били правели, преди да спят с нов мъж - Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Как стоят нещата с 10 неща, които жените били правели, преди да спят с нов мъж

Абе хора, разбираме, че ви мързи да напишете валидна за българките статия, ако изобщо хаотичното изреждане на "неща" може да се нарече така, та копирате не дотам професионално всякакви чужди писаници и материали. Поопростачвате ги повече от нужното и айде на статиите!

Гледаме ние тоя материал от сайта div.bg

Когато им приключели интимните отношения с някой, преди да преспят с друг, жените били му викали "да се накифлим" или подсказаното в материала: "да се наку*вим". А мъжете щели да се барнат,  да си лъснат и да се изтупкат - ъъъ, екскюз ъс - да сЕ лъснат и да се изтупат... Що за селяндурщина и какви хора познавате, че говорят по толкова долнопробен начин?! Нормално се употребяват изрази като "нагласен" и "издокаран". Понякога сме срещали и "наконтен", но този израз сякаш е сред по - възрастните поколения.

Не пренебрегнахме и фактът, че са изобразили  този материал с някаква снимка на дюстабан женски крак, който се бръсне.

Както и да е. След като изсипа на хората куп селташки изрази само в няколко изречения, авторът кратко и на бързо ни съобщава 10-те неща, които най - често жените правели преди секс с нов мъж:

1. Премахват космите от краката си.
2. Купуват ново спално бельо.
3. Купуват ново секси бельо за себе си.
4. Правят си обикновена кола маска на т.нар. бикини линия.
5. Ходят на маникюр.
6. Купуват си нови дрехи.
7. Ходят на педикюр.
8. Купуват си нов парфюм.
9. Оправят си веждите (напр. кола маска, скубане и пр.)
10. Ако не са направили номер четири, прибягват към т. нар. бразилска кола маска.


Първо, като вземем предвид, че за изброените "ритуали" жените явно са си подготвили най - малко четири стотака, въпреки, че цялата им заплата е между пет и петнадесет, тогава е съвсем разбираемо тези жени да искат поне да ги заведеш в хубав ресторант,  да се изръсиш малко за омар и френско шампанско като хората и да им подариш подарък...

Тъй като въпросните българки явно живеят в самостоятелно жилище, определено нямат никакъв проблем да дават по минимум 350лв наем и непосредствено преди среща още минимум  400лв за подготовка за секс.


Оставяйки това настрана, е тъпо да си губиш времето, за да отидеш на кола маска на триъгълника, а космите на краката да си ги премахваш ти. То където 400, там и 450 кинта, по логиката на авторите.


Съвсем няма смисъл да се обсъжда по кой точно начин сред най - честите неща е купуването на парфюми. Средностатистическите жени в Родината имат само по няколко и ги ползват поне
по няколко месеца.

Купуването на ново спално бельо предполага, че избраникът си няма негов терен, че трябва жената да си приготвя леглото. Е, поне няма как вече да ни обясняват, че жените масово били продажни и сметкаджийки.


Още едно не малко странно нещо е, че трябвало да се стигне до секс среща, за да ходят жените на маникюр, педикюр и кола маска и да си оформят веждите. Всички знаят, че обикновено жените, които изпозват услугите на салоните за красота, ги посещават като редовни клиенти, съобразно подходящо за тях време и го правят, за да са поддържани. Разбира се, че точно преди срещата, ако жената се е занемарила, ще направи някоя и друга процедура, но едва ли е ходила на работа с обрасли вежди и обелен лак по ноктите, та чак за секса ще си ги оправя. Що се отнася до дрехите, всеизвестно е, че жените обичат да си купуват дрехи по всяко време и всякакъв повод, но това не значи, че често купуват тоалет за секс.


Всъщност повечето жени с удоволствие ще направят всички изброени неща накуп, ако новият хубостник ще ги води на някой океански круиз, ще ги поглези и ще им предостави незабравими спомени. Но само заради един секс никак не вярваме нормалните български жени да се юркат чак толкова. А ако го правят, със сигурност имат доста високи очаквания в отговор.
Няма коментари

Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню