Нови 20... или 10 неща, които мъжете си мислели, моля ти се, по време на секс - Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Нови 20... или 10 неща, които мъжете си мислели, моля ти се, по време на секс

След като вече знаем какво мразели да чуват в леглото и как да се държиш като пълна идиотка, за да не ги притесняват многото разговори с жената по време на секс, сега да видим какво научихме че мислят, докато ти продължаваш да се чудиш как хем да им кажеш 10 неща, хем да не звучат долно и малоумно.
Този път четохме материал от sportuvai.bg, по който, както пише под заглавието, е работила жена.

Материалът казва:
1.Хм..това оргазъм ли беше?
Когато мъжете изпитат оргазъм си личи, но не и при жените. За разлика от мъжете жените могат да изпитват множество оргазми по време на един акт, което за силните половинки е малко объркващо.

Ние казваме:
За това винаги съобщавай: "Това е оргазъм" и продължавай по всички възможни начини да натякваш това, за да избиеш натрапчивите мисли на мъжа. То жената понякога се чуди дали е изпитала оргазъм, а вие мъжете натоварихте с тези мисли. Понякога жената има не само множество оргазми, но и множество симулации на оргазми, така че мисленето не е оферта. Можем да ти кажем как да познаеш кога е истина и кога лъжа, но няма да разваляме основното удоволствие на някои жени в секса - да те преметнат, че са свършили. :)

Материалът казва:

2. Забравих да се изкъпя!
Често мъжете отлагат вършенето на някоя задача с друга, по-приятна. През летните жеги миризмата на мускус е доста силна и повечето мъже не се чувстват комфортно с нея по време на секс.

Ние казваме:
Ясно - под "мускус" се има предвид пот! Е хубаво, че поне мисли за къпане, като не го е осъществил. Дано си харесва после тая жена с всичките му там гъбички и всякакви бактерии. Макар и мръсен, ако е поне малко джентълмен, ще плати разноските по гинекологични прегледи,  изследвания и лекарства и ще си вземе поука, че хигиената излиза значително по - евтина.

Материалът казва:

3. Боже мой, тези са перфектни!
От гледна точка на мъжа най-хубавите гърди в целия свят, са тези, до които те имат досег.

Ние казваме:
Тук май е трябвало да се избере между единствено и множествено число, но явно се подразбира, че мъжете, а не гърдите имат досег. Но дотук първото нещо, за което някой наистина би могъл да мисли.

Материалът казва:

4. Определено трябва да запомня това движение.
Често в момент на екстаз човек се води по движението на тялото, без да мисли. Точно тези движения остават разтърсващо чувство в нас. Ето защо мъжете искат да го запомнят.

Ние казваме:
Момент на екстаз, оргазъм, разтърсващо чувство... Ако бяха обяснили поне отчасти разликата, имаше шанс да схванем каква велика мисъл има мъжа по време на секс...

Материалът казва:

5. Не, не, не .. мисли за нещо друго!
Точно преди кулминация мъжете се опитват да се разсеят с някоя не чак толкова секси мисъл, за да удължат сексуалния акт. Всеки мъж преминава през това поне веднъж по време на секс.

Мъжът си мисли:
Кулминация, еякулация, дискриминация, излагация, провокация, манипулация... Олеле, усещам, че прихвам да се смея... Добре че поне съм на работа, а не е по време на секс...

Ние казваме:
Само по филмите хората се подканват на ум да не мислят за нещо. В реалността, докато си кажеш "Мисли за друго" и то взело, че стигнало до яйцеклетката... Така че ако наистина си го мисли точно това преди "кулминация", дано презервативите свършат другата работа, защото ако детето наследи бързата му мисъл и реакции, след 16тина години ще стане дядо...

Материалът казва:

6. Давай спокойно!
Ако си спомняте сцената от филма "Дух", ще се сетите, че Патрик Суейзи не направи нито едно грешно движение. Не е падал по гръб, докато се мъчи да си свали чорапите нито пък се е борил със закопчалката на сутиена. Ето към това се стремят всички мъже - да изглеждат спокойни и да запазят хладнокръвие, колкото и да им е трудно.

Ние казваме:
На негово място не бихме вземали пример от нещо, изрепетирано стотици пъти. На филмовата площадка нещата не изглеждат така спокойни, както когато си с жена. Жената най - много да ти се изхили, а киноиндустрията може да загуби много пари и да те изхвърли заради проблемите ти с някакви си чорапи и сутиени.


Материалът казва:

7. Хайде, не падай!
Понякога различни фактори, като стрес, умора, притеснение или алкохол пречат на мъжете да се представят в техния пълен блясък. Независимо от причината всеки мъж се чувства зле, ако подобно нещо му се случи.

Ние казваме:
Искате да кажете - пречат им изобщо да се представят. За пълен и непълен блясък ще говорим, когато има пълна или частична ерекция. Но не е лошо да се обърне внимание, че на жената й е по - гадно при такива обстоятелства. Хем не е стресирана, уморена, притеснена и пияна, хем не й се получава секса...

Материалът казва:

8. Чудя се дали ще ѝ хареса ако....
Няма мъж, който да не притежава свои собствени трикове. Но, когато правите секс с някой за първи път няма как да знаете, дали това, което вие харесвате, ще допадне и на партньора ви.Затова вторият път е доста по-добър от първия...в повечето случай.

Ние казваме:
Абе и ние не сме ходили на олимпиади по правопис и имаме разни проблеми с членуването, въпреки, че знаем правилата му, но да напишеш "повечето случай" определено не говори за качествена мисъл, дори и по време на секс. Що се отнася до триковете, мислехме, че са по - присъщи за жените. В крайна сметка който и да прави фокусите, няма никакво значение. Не забравяйте, че сексът не е нещо, което се прави с цел да се харесаш на отсрещната страна. Това се прави след като вече се харесвате! В този ред на мисли, ако на партньора не му харесва как го правите, значи няма смисъл да повтаряте. Във всички случаЙ...


Материалът казва:

9. От къде е научила това?
Очевидно никой мъж няма да се оплаче ако някоя мадама го побърка с ново движение в леглото, но това предизвиква доста мисли. Преминават странни мисли като "Дали го е видяла в някое списание?", "Дали бившият ѝ я е научил на това" или "Със сигурност го е видяла от порното!".

Ние казваме:
Да бе, да... Мъжете имат вродено любопитвство към сексуалния опит на жените, няма начин по време на секс то да не работи с пълен капацитет... Май пак объркахме половете...


Материалът казва:

10. Уауу това току що случи!
Въпреки че повечето мъже не го показват, са доста развълнувани от факта, че супер секси жена лежи в обятията им. В този момент всички задължения и мисли просто се изпаряват от главата им и те се наслаждават на момента.

Ние казваме:
Случило то...
Развален български... От коя чужбина ли е дошъл... Пак се намърдаха чужденците със супер секси жени, а за българите нищо... Странно, до сега какви глупости си мислеше мъжът, а сега изведнъж колко много задължения и мисли се изпарили.
Няма коментари

Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню