Bgwins идеализъм специално за амбициозните - Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Bgwins идеализъм специално за амбициозните

Публикувано от Admin в Bgwins политика · 1/9/2014 18:39:36
Tags: идеализъм

Както можете да видите, още от самото си начало Bgwins.com не следва моделите на популярните сайтове. Това е защото неговата цел не е просто да кликате навсякъде из него. Тук не сме на лов за балами. Не случайно го нарекохме "първият онлайн риалити формат". Идеята му е да създаде условия за реални постижения на кадърните българи, без да ги обезличава с вече отдавна изпробваните и обречени на провал методи, като създаване на еднакви потребителски профили, разпространяване на труда им, потъпкващо правата им, излагането им в условия на конкуренция и кореспонденция с утайката на обществото и принудата им да отговарят на съобщения, съдържащи ругатни и неграмотни писания.

Bgwins.com не е поредната глупост с "работодателите ще Ви търсят тук" (макар че нямаме нищо против, ако все пак Ви открият ;). Всъщност целта е да Ви окажем съдействие Вие да станете работодатели, и както ние ще сме помогнали на Вас, така Вие ще сте помогнали в реализацията на много други българи.

Тук не сме създали поредната "комуникация" и "социална среда" - та това вече е отживелица! Тези години, в които се радвахме, че е възможно да комуникираме с всички, отдавна минаха. Сайтове за комуникация между всички и всичко отдавна спечелиха милиарди на наш гръб, но хората, които намериха кариерното си развитие чрез тях си остават някакъв мизерен брой. Ползи намериха мутирали видове престъпност, злоупотреба с данни, неизявени простаци, клюкари и всичко, което минава покрай уж добрата цел, но така желаната комуникация с професионална и дори просто сантиментална цел си остана най - голямата рядкост.

Това, което създаваме тук е поле за изява и уютно място, на което можеш да се доказваш без някой да размахва секирата около врата ти. Тук няма да бъдете съдени, че сте, или пък не сте част от заможна рода. За това схемата е съвсем проста - едни остават, докато спечелят награди, а други продължават да се развиват в сферата на интересите си, докато се утвърдят и си осигурят условия за мечтаната работа. За това много от конкурсите ни ще имат продължения, ще бъдат свързани с други конкурси и в крайна сметка ще създадем заедно медии, книги, изложби, биографии, каталози и въобще всякакви неща, които човек рядко може да си позволи да направи сам. Ние просто помагаме в координацията - да се създаде един проект при подходящо разпределени на всеки задачи, и съответно да се избере подходящ екип по естествен път. А това, което ще покажете зависи само от вашите амбиции и възможности.




Няма коментари

Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню