Факти за Атанаска и сие - Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Факти за Атанаска и сие

Публикувано от Admin в Bgwins Ценности · 9/9/2014 16:49:43
Tags: ценностиатанаскановинифакти

Ето - няма да оставаме по - назад от телевизиите и вестниците! И ние имаме какво да ви кажем за Атанаска, а и за самите вас...

1. Азис казва, че гледал всичките клипчета на Атанаска. Съветва я да продължава в същия дух! Разбираемо! - та тя е революционно създание - четвъртият пол! Разбирайте - жена, която придобива свръхестествени сили, когато обърне едно PVC. Като страничен ефект получава неконтролируемо влечение към хомосексуалисти. Загадка е какво слагат в бирата, но я препоръчваме само на по - срамежливи и задоволени хора от женски пол. Имайте предвид, че повечето любими марки бира на Атанаска, не се произвеждат в Павликени!

2. Люба Кулезич завела Атанаска на фризьор и на дискотека, защото се е почувствала поласкана от комплимента, че всеки тайно го завърта и го разклаща на Анелия. Не давайте бира на Люба Кулезич, защото ще загазим!

3. Всички влогъри, на които не им стиска да си покажат ония работи в тюба, висят на гърба (или на оная работа) на Атанаска. В този смисъл, като културно наследство от нейното творчество, тя издигна българското влогърство като Кончита Вурст - феникса. Седнали някакви недорасляци да си казват и разнасят мнението. Ама, драги влогъри, в България влогърство не с мнения, а с дупе се прави! :)

4. Ако Атанаска прави клипове всеки ден, или дори през ден, скоро ще знаем кои видове превръзки и тампони издържат на най - много разклащане.

5. Ако Атанаска беше мъж, щеше да знае, че не се пробива с простотия, а с бормашина.

6. Атанаска казва, че играе роли в клиповете си. Като гледаме колко труд и усилия са нужни да се превъплътиш в този образ, разбираме защо тия от НАТФИЗ не са пробивни.

7. Атанаска била много различна в реалността. Сигурни сме, че псуването и порното са само в нета! През останалото време Атанаска е студент по медицина, чете научна фантастика и търси истинската любов.

8. Всички, които коментираха, че не харесват Атанаска са прекрасен пример за подрастващите. Например, ако ние бяхме деца, щяхме да сме горди да кажем на всички, че мама след работа сяда да се възмущава от мастурбиращи фенки на Азис, докато ние гледаме риалити шоу с Андреа в другата стая.

9. Някой ден Атанаска ще бъде тв водещ и политик с много завидна кариера. Знаете какво е правил Бареков на нейната възраст, а я го вижте сега с костюмчето и силните речи!

10. Всъщност, в клипа, който я из
cтреля с пробивна простотия под формата на фалшиво пиянстване, Атанаска каза първо, че обича Лео Меси, ама такова заглавие в медиите не видяхме. Не видяхме и футболната звезда да е коментирала случая. При него май не се пробива с простотия, освен ако не му плащаш по няколко милиона годишно, за да те търпи.

11. Бонус факт. Името Атанаска означава безсмъртна. Пък дори и тя да не е, предвид възрастта й, май ще надживее доста от тези, които жадуват културни събития и концерти на Андреа Бочели. :)

Добре дошли в следващото поколение! И чакайте само да видите когато възпитаните ви и образовани деца някой ден с чувство за малоценност стиснат ръката на Атанаска да я поздравят за голямата й известност! ;)

Вижте още:
Нещата, които медиите насадиха в родното мислене, без да са истина (Част 1)
Ти да видиш, как се става секстигрица...
Ето... 10 неща, секс, факти... Какво повече да искате? :)
Какви 10 неща и повече наистина правят жените в България преди да преспят с нов партньор
Няма коментари

Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню