За съветите как да си избирате партньор за брак - Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

За съветите как да си избирате партньор за брак

Ако трябва да дадем линкове към тъпи статии и съвети по темата за подбор на брачен партньор, няма да ни стигне седмица и пак ще останат твърде много неспоменати сайтове. В отговор на всичко това сме Ви подготвили истинските съвети по темата, така че не очаквайте да пише "Наблюдавайте как се събужда", "Важно е да готвите, или той да готви". Ясно е, че и със и без семейство, все нещо ще се яде, и тъй като тук сме България и повечето хора не сме абсолютно всеки ден по ресторанти, си приготвяме ядене, когато можем. Когато не можем, ядем каквото си купим, поръчаме и т.н. Няма смисъл да преиграваме и да Ви превеждаме тактиките за избор на партньор на най - тъпата прослойка на американците, просто защото техните глупости не са валидни за нашите животи.

Ясно е, че партньорът, който и какъвто и да е, си има недостатъци, с които се примирявате. Но едно е да има просто някакви си недостатъци, а съвсем друго е да го подбирате по няколко единствени хубави качества, както го изкараха из вестниците с 10-те съвети и 10-те причини.


1. Относно проблема с готвенето.
Няма никакво значение нито дали мъжа готви, нито дали жената готви. Важното е да си изкарвате готино и да Ви е кеф да ядете заедно. С любимият човек винаги ще ви бъде хубаво, дори и когато си похарчите последните стотинки за половинка хляб и два домата, които ще си нарежете по нашенски в обща чинийка с олио и сол, и после ще си топите с хляба в чинията. Така или иначе ако не можете да си изкарвате яко без да мрънкате за ядене, тая връзка няма да я бъде, или поне няма да е щастлива.

2. Усмихва ли се партньорът, когато се събуди?
Знаете ли какво променливо нещо е живота? Ако ще имате дълготрайна връзка, така или иначе ще го видите и да реве сутрин понякога. Има периоди в живота, в които на човек не му е до усмивки. Има и такива, в които се смее без причина. Понякога най - прекрасното нещо за правилният партньор е просто да се събуди, че и до теб. А усмивките и сълзите идват и си отиват, при това цял живот. По - важното е и двамата да разбирате причините за тях, отколкото кога ще се случват.

3. Има ли партньорът готини родители?
Понеже всички са родени в семейства, където майките са се събуждали с прекрасна прическа и усмихнати всяка сутрин, а бащите са им носели подаръци всяка вечер, цял живот са имали всичко, гледали са си детето с абсолютна лекота и никога работата не е пречила на взаимоотношенията между тях и с децата им. Казваме Ви - стига промити мозъци от американски приказки! Всички хора са отделни индивиди - партньорът Ви не е никой от родителите си и няма абсолютно никакви закономерности, според които ако е бил по - близък с майка си, отколкото с баща си, значи нещо не е в ред, или ако баща му е пияница, значи той ще последва този пример. Ако сте точно с този партньор, значи има причини за това и ако се съмнявате в него, също. Но не приписвайте собственият си избор, или пък този на партньора на други хора.

4. Личната и общата хигиена
Един човек може да бъде чист и подреден, или мръсен и разхвърлян. Има още две възможни комбинации - разхвърлян и чист; мръсен и подреден. От Вас не се очаква ей така да отсъдите от кой вид е Вашият партньор. Както в биологията при определени условия се случва надделяване на определени елементи от комбинацията, така и при човек според ситуацията. Съвсем логично е, че в определени обстоятелства неизбежно ще виждте партньорът си мръсен, а в други, ще Ви изглежда твърде излъскан и наконтен.  

5. Вредни или досадни навици
Щом ще му ги броите, пребройте и своите гадни навици! Също пребройте и неговите добри! В крайна сметка и кучето като си ближе задника, едва ли някой изпитва удоволствие от ежедневното наблюдаване на това, но пак си е верен и добър приятел. А ако партньорът Ви е чааак толкова гнусен, че навиците му Ви причиняват ужас, може би сте двойка идиоти, които и заедно и поотделно са си такива...

6. Общуване
Където и да пише друго, ако ежедневното общуване между една двойка е свързано изключително с разрешаване на проблеми и различия, с разни забележки и битовизми, няма да постигнете нищо с още повече говорене. Тогава просто не сте един за друг и ако цените живота и времето си, си намерете подходящи партньори. Ако общуването е ок, ще си разговаряте нормално за всичко и ще отделяте поне половината си време в приятни съвместни теми и занимания.

Можем да продължим и с разни финансови глупости, лични пространства, сексуални желания, вярност, приятелства и какво ли още не, докато станат не 10 съвета, а цяла книга по темата, но истината е, че ако един човек е подходящ за Вас, просто ще ви бъде хубаво, че сте заедно. Ще цените времето, прекарано с любимият човек и независимо от това през какво се налага да преминете, ще се справяте по - лесно, когато сте заедно. А ако вместо това партньорът усложнява живота Ви и правите прекалено много компромиси, определено не сте избрали правилният партньор. Но правото да се примирявате или не с грешния си избор си е лично Ваше и едва ли в който и да е малоумен вестник пише какви ще бъдат последствията точно за Вас.
Няма коментари

Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню