Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Какви изроди...

Публикувано от Admin в Bgwins матр'яли · 12/5/2015 19:01:29
Tags: изродинародбългариценностимедии

Из любимите ни, но все така със съмнителни ценности "родни медии", като епидемия от въшки в соц даскало се разнесе нова, крайно шокираща, скандална и ужасяваща сензация изминалата събота. "Шок и ужас - изрод изхвърли куче от 5 етаж".

Епидемията стигна и до по - високите етажи и най - авторитетни и известни хора
И това също е престъпление...  

моментално положиха новината по стените си във фейса, за обсъждане как най - мъчително народа да осъди и утрепе изрода, хвърлил горкото животинче. Всички разбира се, като завидно сплотено и добро общество, се съгласиха гадният извратеняк да бъде убит мъчително, да бъде хвърлен от 5 етаж, да му бъде бъркано с клечки под ноктите и изобщо кой каквото мъчение е чувал и виждал, да се извърши върху мръсната гад.

За жалост хората бяха толкова обединени, че никой не отразяваше единствената женица, повтаряща неуморно и поотделно на всички, че кучето не е хвърлено, а е скочило само, че е съседка на стопаните и те не са били в апартамента си, когато се е случила трагедията, че никога не е малтретирано или удряно, а напротив - живяло е като равностоен член на семейството и е било обичано. Но предложенията как да умре мръсният изрод продължаваха да си валят все така упорито, независимо от поне 50те опита на неуморната съседка на покойното кученце Съни да обясни истината.

След часове неотразяване, накрая някой все пак й обърна внимание и хората се съгласиха, че изрод не съществува. Проявиха едва доловимо съчувствие към стопаните, примесено с упреци защо не са си затворили балкона. Но като така и така не могат да ги убият мъчително заради това, явно им доскуча да ги обвиняват и решиха да успокоят топката. Коментарите до такава степен се успокоиха, че коментиращите дори отчетоха като добра новина факта, че кучето не се е мъчило.


Е тук вече, наистина избухнах в недоумяващ и шокиращ хилеж... Каква добра новина, бе хора?! Куче
се засилило от 5тия етаж, паднало на 7 метра от сградата и е умряло на място! Само ако го е хвърлил изрод ли е лоша новина това?! И от кога да се размажеш на пътя не е мъчително?! А иначе се чудим какви изроди има по тази земя...

Народът обвинява българските журналисти, че пишат лъжи и манипулират хората, но по - скоро трябваше да напишат статия с истината: "Шок, ужас, скандално: Цяла България смята за нормална и приемлива смърт изхвърчането със засилка от 5ти етаж и всъщност смъртта е обезпокоителна за хората само ако луд извратеняк я е причинил." Имам идея и за още една статия, която няма да е лъжа: "Ако Съни е твоето куче и някак й осигуриш достъп до терасата, трябва да те пратят в Карлуково и да я дадат на нормални хора."

Стегнете се! Всеки ден безотговорни хора дават живот на
хора, или шоколад на куче или коте. Всеки ден безотговорни хора вземат шофьорска книжка и разрешително за огнестрелно оръжие. Безотговорността е престъпление, много по - сериозно от еднократната грешка. Преследвайте и критикувайте себе си за всичко, за което не сте поели своята отговорност, за да бъдете полезни за обществото! С осъдителност към всички останали, не постигате друго, освен да си самонанасяте вреда... И приемете, че смъртта на близко същество не е била и скоро няма да бъде добра новина!
Резултати и насоки от конкурса Декупаж

Публикувано от Admin в Всичко за конкурсите Bgwins · 30/3/2015 15:17:56
Tags: конкурсиbgwinsновинисъветистатии

Тест драйв на мъжа :)

Публикувано от Admin в Bgwins матр'яли · 14/10/2014 14:31:05
Tags: мъжградскиспортенкласическимодеренелектрическихибрид

Британски и американски изследвания за всичко

5 проблема във връзката, които били полезни за любовта (част 2)

Напред
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню