Какви 10 неща и повече наистина правят жените в България преди да преспят с нов партньор - Bgwins Блог - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Какви 10 неща и повече наистина правят жените в България преди да преспят с нов партньор

Родните нискокачествени писания не казват много неща, защото тяхната цел е рекламата и продаването. Идеята е да ви убедят, че сте едно нищожество, ако не притежавате всичко, което ви предлагат. С дълбоко чувство на радост можем да ви информираме, че не вие имате нужда от всички тези неща, а търговците имат нужда да печелят, за да баламосват разни гаджета, че са преуспяли.

Като за начало, българските жени не са сред тези, които сменят партньорите като носни кърпи. Рядко можете да срещнете много разкрепостени жени, минали бройката от 25 партньора за целият си живот. Дори и тази бройка е завишена, колкото да не обидим по - разхайтените. :) Има доста значителен брой дами, били с между 1 и 5 партньора.


Като цяло българката е красива, духовна и влюбчива натура и се чувства най - комфортно в моногамна връзка. Горда е и за това я радва даже да й се натяква, че е единствена и неповторима. Всеотдайна е във връзката си и обича да радва, изненадва и подкрепя своя мъж. Благородна и вярна е, за това с удоволствие ще даде дори и живота си за партньора си. Суетна и старателна е, за това винаги полага грижи за визията си и почти никога не допуска да бъде в недостоен за себе си и обществото външен вид. Обича да се хвали с постиженията си, за това винаги ще я чуеш да изтъква какво умее, в какво е отличничка и колко е готин мъжа й.


Обикновено тя инвестира някакви, или много години чувства и мечти в своите връзки. Поради всички тези причини, за българката е голям шок да не бъде оценена от партньора си, да я направят на идиотка, да се раздели с него, да се примири и да прояви всички дотук изброени качества към нов партньор. Това предполага един сериозен оптимизъм, заложен в българската жена, която с всички тези качества, предприема най - ентусиазирано да направи всички тези неща отново и се надява следващия път да си е струвало. По тази причина обикновено преди сближаването ще усетиш нейната предпазливост, страх и ниско самочувствие. Тя или ще ти говори като на последния боклук, или ще те кара да чакаш много дълго, или ще ти задава много въпроси, или просто ще плаче на рамото ти, защото е преживяла разочарование или предателство, а това никак не е за пренебрегване. Да, само първият скапаняк ще е имал шанса да види тази жена искрено усмихната и доверчива от първия миг, готова на всичко и склонна на всички видове компромиси, в името на любовта.


След всичкото това, ако все още смяташ, че си струва да бъдеш поредният, който съсипва красивата женска душевност с някакво унизително поведение, само заради нуждата си от еднократен секс, понеже не разбираш от благородство и отговорност за повече, може и да успееш да се уредиш с един леко смотан секс, който е твърде вероятно да не бъде удовлетворяващ и за двамата.

На срещата жената ще изглежда прекрасно. Ще бъде зашеметяваща и никога няма да ти каже какво е правила, за да го постигне. Ще ти казва, че ти вярва, ще ти слуша всички глупости, ще се смее, но няма да е искрено. В действителност ще е убедена, че не заслужаваш и половината от това и колкото и да ти бъде радостно, че ще правиш секс, за нея това е просто стъпка напред след разрушението. Истински секс и уважение от тази жена ще получиш единствено, ако наистина го заслужаваш. Във всички останали случаи тя ще те остави да разказваш на всички, че си правил дървен и скучен секс с някаква, но само когато друга жена чуе този разказ ще знае, че всъщност си точно от "онези, които заслужават само такъв".

Вижте още:
Нещата, които медиите насадиха в родното мислене, без да са истина (Част 1)
6 много деликатни начина да кажете на мъжа, че не става и после да го разкарате
Ето... 10 неща, секс, факти... Какво повече да искате? :)
10 неща, които мъжете мразели да чуват по време на секс




Няма коментари

Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню