Конкурс Декупаж - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Декупаж (брой 1)

Задача: Като за първи от поредицата конкурси, няма да поставяме точно определена тема. Представете Вашето най - добро произведение на това изкуство!

Начало: 21.01.2015г. Край: 21.03.2015г.

Участници:
6
Жури
:
М. Коцева - счетоводител и любител в изработването на плетени и ръчно изработени аксесоари. Участието й като жури е мотивирано от удоволствието да колекционира снимки на ръчно изработени красоти, които разглежда за мотивация.

Кирил П. - компютърен специалист и съпруг на обвзета от изработването на джунджурии художничка. Благодарение на нея има отношение към изкуството и мотивацията да насърчи участниците в конкурса Декупаж да творят и да се забавляват.

Галя К. - последна година в езикова гимназия (Yes!) и после право в СУ, или поне такава е основната идея. Възхищава се на хора, които могат да правят нещо с ръцете си, макар и за себе си да твърди, че и двете са й леви. Харесва идеята за Bgwins.com и възможността повече хора да се развиват и изявяват в България.


Въведение:

Този вид изкуство си остава популярен навсякъде. В България може би повече като формула за освежаване на дома, отколкото като бизнес, но и доста наши магазини предлагат уникални и оригинални предмети на изкуството, както и разнообразни материали за собствено производство. Ако сте сред практикуващите и ценителите, очакваме Ви в този конкурс!

Условия и пояснения:

- Задължително е да се добавят снимки или видео.

- Задължително е да бъде Ваше произведение.

- Победителят ще бъде в категорията на творците.

Награди:

Победител: 32 BWP
Жури: 4 BWP

Виж участниците
 
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню