Конкурс Музикална Икебана - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Mузикална икебана

Задача: Споко, от тази икебана музиката няма да я боли! Става дума просто за подходящо музикално съчетание! Но ако Деян Неделчев тайно се включи в този конкурс, ще го издадем!

Начало: 21.06.2015г. Край: 29.09.2015г.

Участници:
0
Жури
: Кандидатствай!

Условия и пояснения:

И така, ще подреждаме музика, с която ще опишем определен житейски път. Целта е с музикалния подбор да се уловят емоциите в следващата кратка история. Както във филм, като не е задължително да се влиза в ограниченията на филмовата музика. И изобщо няма стилово и каквото и да е ограничение.

Ето и кратката история:
Един мъж имал най - щастливия съвместен живот със съпругата си в продължение на 10 години. Имали две прекрасни деца, хубав дом и всичко, от което се нуждаели. Един ден жената се оказала неизлечимо болна и след месеци борба починала. Мъжът бил много отчаян, но събирал сили да се грижи за децата си. Години след това срещнал нова любов, но децата отказали да я приемат, за това не се оженил повторно и дори се разделил с приятелката си. Децата се справяли отлично с обучението си, имали постижения, с които всеки родител би се гордял. Синът му станал шампион по лека атлетика, а дъщеря му спечелила много международни конкурси по литература. Когато завършили гимназия, дъщерята заминала да следва в престижен чуждестранен университет, където срещнала своята половинка и останала, а синът започнал да пътува из света в търсене на авантюри и забавления. Мъжът се пенсионирал и няколко години след това починал сам в дома си. Остава на Вашето въображение какво се случило по - нататък.

-
Трябва да използвате youtube линкове.

- Трябва да ни изпратите тези линкове в подходящ според Вашата представа ред, така че да описват най - точно историята.

- Както цветята се подреждат в специален съд, или на специална основа, така и компилацията Ви ще трябва да има заглавие, подходящо за тази човешка история.

- Ще трябва да довършите историята с музика.

- Предложилият най - въздействащата и близка до историята музика ще бъде победител.

Награди:

Победител: 28 BWP
Жури: 7 BWP

Виж участниците
 
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню