Конкурс Отворено писмо до... - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Отворено писмо до... (брой 1)

Задача: ... когото желаете. Важното е да Ви идва отвътре... Въпреки, че от Павликени се наложи модата отворените писма да се заснемат от отворени дами като дълго проточващи се и богати на жестове видеословоизлияния, по-отегчително и от новогодишна реч, ние установихме, че въпросните дълги клипове се налагат единствено поради причината, че главните герои в тях не могат да пишат. За това в нашия случай ще заложим на класиката. Така че ако искате да кажете нещо на някой, и сте убедени, че той може да чете, ще се радваме да наградим най - забавното обръщение. А ако искате да кажете нещо на Азис, препоръчваме Ви да се поучите от Павликенският метод. :)
Начало: 21.06.2015г. Край: 29.09.2015г.
Участници: 0
Жури
: Журито за този конкурс вече е в пълен състав.

Условия и пояснения:

- Едно отворено писмо няма нужда от кой знае какви условия и разяснения. Няма определени критерии, по които да Ви насочим кое най - много би заинтригувало аудиторията, съответно и журито. Вярваме, че ако нещо идва от душата, то всеки с такава би го разбрал.

- За Ваше добро е да не се основавате на измислени факти и клевети, защото справедлива или не, съдебната система все така си работи. :)

- Илюстрации, снимки и видео си остават достъпни за добавяне по желание.

- Победителят ще бъде в категорията на творците.

Награди:

Победител: 17 BWP
Жури: 7 BWP

Виж участниците
 
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню