Конкурс Отсъствие по музикални причини - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Отсъствие по музикални причини

Задача: Ще наваксваме отсъствията от Евровизия. Австрия ни съветва да не се отказваме, а да възкръсваме и да мачкаме наред... :)

Начало: 21.06.2015г. Край: 29.09.2015г.

Участници:
0

Жури: Кандидатствай!

Въведение:

Родните, определено нереални представи за новаторски и красиви музикални творения, изпратиха за дебют на България в далечната 2005 на конкурса "Евровизия" краденото парче "Лорейн", което всички преди нас са изпълнявали, който с какъвто текст падне. Отсрамиха следващото издание 2006 с крещящата в много аспекти, включително фона на азисовия глас, но поне авторска - "Let me cry". Утвърдиха модерния и твърде разчупен музикален усет на българина в 2007 с парчето "Вода", или по - известно като "Та ра ду дай ду, Митре ле", което се хареса на конкурса. Като видяха нашите, че финалите са твърде достижими, се хвърлиха в популярния и банален електронен стил с представянето си през 2008 "DJ, take me away". Последва представянето ни през 2009 с някакъв пълен кретен, което беше толкова нелепо недоразумение, че от срам ни се прииска да бяхме го заключили в гардероба това бедно създание преди конкурса. Последва Миро, който през 2010 артистично изпя песента "Ангел си ти" с преобладаващ текст "ооо оооо", облечен като двукратния победител Johnny Logan през 1987. През 2011, Поли Генова изтъкна чрез съдържанието на песента си "На инат" колко много може да постигне, ама май не можа достатъчно, та после се изцани за просто жури по риалититата, да казва на разни цигани "Готви се за догодина", докато тя прави същото... Жалко, защото нейното пеене ни допадаше. Но да си дойдем на думата: Където отиде добрата стара Софи, харесват я , не харесват - народа си остава горд. Затова я изтъпанчихме да ни представи в недалечната 2012, в леко магистрален стайлинг с песента "Любовта не подбира", ъъъ... екскюз ъс - "Love unlimited". Но, пак не се получи както я мислехме, та се върнахме на единствените изпробвани от 2007, и през 2013 ги изпратихме да ги научат те... Уви, за 6 години сигурно са загубили тренинг, така че с песента за шампионите се класираха с 6 места по - долу от миналия път.

При този богат опит, родната телевизия се отказа да разхищава средства за глупости, и доживяхме да се концентрираме върху по - смешните от нас, като Кончита Вурст. Сега поне видяхме, че през всички тези години представянията ни са си били съвсем приемливи! За това със или без участието ни в Евровизия 2015, можем да си скалъпим тук една песен, която да представя България.

Не забравяйте обаче, че не нашата песен трябва да бъде достойна за пред някого, а чужденците трябва да бъдат достойни да разберат и оценят нашето изкуство. За това да не се стягаме толкова - нека изберем нещо, което да е на достатъчно ниско ниво, за да бъде прието от всички навън! :)

Условия и пояснения:

- Както става ясно, ще трябват текст, музика и изпълнител. :)

- След като изпълните горното условие, ще трябва да ни изпратите видео с готовото творение. Това е най - лесният начин да се добие представа.

- В никакъв случай не се притеснявайте, ако записът е абсолютно аматьорски и сценичната Ви подготовка е оскъдна! Бедността не е порок, а артистичността е нещо повече от мъж с грим и жена с брада...То ако човек си има дарба за пеене и артистично поведение, ако ще и да е без ръце, крака, очи, пенис и гърди, пак ще си проличи таланта. И всъщност ако конкурсите действително проявяваха толерантност и игнорираха визията, Кончита щеше да бъде най - обикновен младеж, пеещ старомодни балади, и никой нямаше да го пита има ли сексуална ориентация, че и каква...

- Нямате право да изтъквате половите си белези за сметка на музикалния си талант. Това условие важи както за травеститите, така и за нетравеститите. Толерантността е нещо, което не бива да се намесва в сексуалните вкусове и предпочитания. Прието е за възпитано личните въпроси да не се повдигат, освен сред най - близките хора. За това ако чрез визията си провокирате тяхното повдигане, ще го приемем като невъзпитано. :)

- В бъдеще ще се проведат и други конкурси, за дообработка и подобрение на песента, така че ще се оцени високо, ако представите проект, в който сте вложили повече от себе си и сте показали потенциал.

- Задължително е да споменете имената на всеки автор в произведението Ви. Разбирайте - всеки участник в текст, музика и изпълнение.

- Победителят ще бъде в категорията на творците.

Награди:

Победител: 46 BWP
Жури: 8 BWP

Виж участниците
 
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню