Конкурс Зрителска телевизия - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Зрителска телевизия (брой 1)

Задача: Чрез тази и още няколко поредици конкурси, които разбира се няма да се състоят наведнъж, ще създадем зрителска телевизия, която се надяваме в последствие да превърнем в реална онлайн телевизия с реалната работа и участие на авторите. Както често ни се случва, започваме отзад - напред. В брой 1 ще изберем едно необходимо на зрителите предаване, каквото няма в другите телевизии. Ще трябва да представите програма за такова, да предложите водещ/и и да опишете максимално подробно ползата на зрителите и на телевизията от него.
Начало: 21.06.2015г. Край: 29.09.2015г.
Участници: 0
Жури
: Кандидатствай!

Въведение:

На първо място, предаването трябва да бъде не само българско, но и авторско. Никакво "купуване" на лицензи и налагане на чужди модели.

Никакво взаимстване от евровизии и никакви некадърни измислени брадатКИ. Ще се търси полезен и гледаем за българите резултат. Нещото, което наистина нарочно ще гледат.

Без тримесечните тоалетни и махленски занимания на желаещите да са "мис", новодошли съгражданки...

Без изкуствено създаденият елит да запълва финансовите си, стомашни и анални празноти в изкуствено създадените си условия на изкуствено създадената за целта къща.

Разбира се, ще трябва и да не бъде няк'во зубърско и смотано. Като казваме полезно, се има предвид да текат мисли някакви, и да се смеем, и да има дискусии, емоции... А не да се излагаме, демонстрирайки абсолютно непотребните си познания относно скучни неща, с които сме загубили времето си за растеж и зрението си...

Условия и пояснения:

- За предаването може да се ползва вдъхновение от нещо чуждо, но да си остане съществената разлика между вдъхновение и плагиатство. Все пак казахме да не е правено и да е авторско. И да се спомене от къде и защо е вдъхновението.

- Колкото по - подробно описание ни предложите за бъдещото предаване, толкова по - лесно ще си го представим.

- По желание можете да добавите илюстрации, снимки или видео.

- Ами, всичко зависи от Вас, не искаме да Ви ограничаваме.

Награди:

Победител: 25 BWP
Жури: 8 BWP

Виж участниците
 
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню