Конкурс Постер - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Постер (брой 1)

Задача: В първи брой на конкурсите за постери, задачата ви ще бъде да изработите дизайн на постер за кампания в подкрепа на грижата и отговорността към животните.

Начало: 21.06.2015г. Край: 29.09.2015г.

Участници:
0

Жури: Кандидатствай за жури!

Виж участниците
 

Въведение:

Поради липсата на култура в Родината, народът е зависим от решенията на доста некултурни хора. Поради тези решения, от образователната ни система липсва предоставянето на знания за етично отношение към животните. Без значение кой стои на върха на хранителната верига, в цивилизованото общество е редно не само да се осъжда жестокостта към по - слабото живо същество, но и да се възпитават у по - силното такова качества като грижовност и отговорност спрямо по - слабото. Ясно е, че всяко правило има изключения, тъй че ще си спестим разясняванията в кои случаи по - слабото същество може да бъде опасно. Това са изключенията. Но ако все пак го има правилото, не само ще се спестят много страдание и болка на света, но и много хора и животни ще живеят по - спокойно и пълноценно. Това е и идеята на кампанията. Да показва на хората колко по - хубаво място е светът с грижа и отговорност към животните.

Условия и пояснения:

- Ще се оценява по оригиналност на идеята и качество на изработката. Колкото по - добре е изпълнен проекта, толкова по - добре се възприема от зрителя.

- Не приемаме работни файлове, само най - разпространените и използвани в нета.

- Няма значение с какво е направен - с която и да е компютърна програма или материали за рисуване. Важното е да бъде Ваше произведение.

- Задължително е да напишете кратка информация за концепцията си, независимо колко ясно си личи по работата. Ако има някаква специфична символика също трябва да опишете значението й.

- Победителят ще бъде в категорията на творците.


Награди:

Победител: 32 BWP
Жури: 4 BWP


 
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню