Конкурс Принцесата на България - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Принцесата на България

Задача: Опишете коя е, как трябва да изглежда и какви качества трябва да има!

Начало: 21.06.2015г. Край: 29.09.2015г.

Участници:
0

Жури: Кандидатствай!

Въведение:

Всички сме чели приказките за принцесите, а Дисни отдавна държат разни права върху тяхната визия. Очевидно на всички, които принадлежат към бялата раса, тоалетите им са вдъхновени от някогашните благороднически моди, имат големи очи, пърхащи мигли, добри и наивни са, обичат животните и са им слаби ангелите, щом винаги спасението и любовта се намират на едно и също място за тях. То и децата знаят, че наистина за някои жени бракът си е синоним на "спасение", но някак си би било хубаво поне любовта да се разграничава от всичко останало. Или поне уж да няма синоним... Що се отнася до образът на жената от нашата родина, изглежда всяка една е по - принцеса от тези на Дисни, братя Грим и който друг е писал и ъпгрейдвал приказки. Българската жена винаги си е опичала работата и още от най - невинните си години е подхождала с определена доза хитрост към избора на партньор. Уменията и сръчността на жената тук винаги са били ценени повече от нейната красота, защото почти всички жени са красиви. У нас да е красива е нормалното състояние на жената. За това останалите й качества не са просто допълнителни, а всъщност основните. Българката е оправна жена със самочувствие и едва ли ще търпи да й се налагат правила от мащеха, зълва и който и да е, което е доста голяма пречка в приказката да лъснат нейните добродетели... Като цяло тук приказките са си различни. Както по света, така и у нас скромност и работливост са си хубави качества, но дори в приказките не вървят с експлоатация на труда, последвана от несметни богатства. Та да преминем към същността на конкурса, че много взехме да разсъждаваме - Коя е българската принцеса, как изглежда, каква личност е, какво може, и какво има?

Условия и пояснения:

- Можете да дадете пример както с измислена личност, така и с реална. При втория вариант трябва да дадете повече подробности за кандидат-принцесата.

- Задължително е принцесата да бъде от български произход.

- По желание можете да добавите илюстрации, снимки или видео.

- По желание можете да добавите подходящ приказен сюжет с Вашата принцеса. Само не го взимайте от чужди приказки, за да не Ви съдят от Дисни. :)

- Победителят ще бъде в категорията на творците.

Награди:

Победител: 10 BWP
Жури: 4 BWP

Виж участниците
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню