Конкурс Вашата история - Bgwins

Твоите BWP
Отиване към съдържанието

Главно меню:

Конкурси > Всички

Вашата история

Задача: Довършете историята!

Начало: 21.06.2015г. Край: 29.09.2015г.

Участници:
0

Жури: Кандидатствай!

Въведение:

Ники и Ани се запознали през лятото на 2011г. Имали връзка няколко месеца, но покрай новата си работа в известна телевизия, Ани срещнала интригуващият и забавен Павел и била шута на Ники, който намирала за безперспективен и инфантилен. Нещата с Павел се развили много бързо и още след около два месеца те заживяли заедно, а тя забременяла. Ани напуснала работа поради проблемната си бременност, а Павел изцяло поел грижите за нея. След много проблеми детето се родило живо и здраво, но покрай постоянните притеснения и обикаляне по болници отношенията им доста се обтегнали и Павел започнал често да намира извинения за закъснения и излизания. Така той срещнал Лили, която била доста млада и не мислела за нищо сериозно и перспективно, а напротив, винаги се забавлявала като за последно. Това ги сближило, защото Павел се чувствал комфортно далеч от проблемите си и въпреки, че нямали интимни контакти той често закъснявал заради нея, чувствал се гузен и послъгвал Ани за срещите им. Тя обаче разбрала и за нея нямало никакво значение дали има или не полови взаимоотношения между Павел и Лили, след като всичко останало е налице. Кой знае дали отчаянието, следродилната депресия или дългото висене сама вкъщи подтикнали Ани да потърси Ники във Фейсбук. Оказало се, че тя все още има чувства към Ники, а той все още я смята за жената на живота му и въпреки, че не взима голяма заплата и живее под наем, е напълно готов да поеме грижите за нея и дъщеричката й Диана...
Как се развива и как завършва тази история?

Условия и пояснения:

- Няма значение колко дълга ще е историята, стига да не прекалявате. Няма да се оценява по дължина, а по съдържание. Понякога и най - краткото изречение удря в земята цял роман.

- Колкото по - неочаквано е развитието, толкова по - интересно ще бъде на журито и аудиторията. За да иска някой да Ви чете, не е достатъчно просто да пишете.

- По желание остават всички видове илюстрации, снимки и видеа.

- Имате право да добавяте и подобрявате посоченото начало, за да го превърнете в изцяло Ваша история. Но е задължително да се запазят основните обстоятелства в описанието.

- Победителят ще бъде в категорията на творците.

Награди:

Победител: 23 BWP
Жури: 8 BWP

Виж участниците
 
 
 
 
Търсене

Искам да получавам email известия:

Translate Bgwins using Google Translator:

Назад към съдържанието | Назад към главното меню